Parko

Over Ons

Parketmeester Odoorn


Parketmeester Odoorn - Parko VOF heet u van harte welkom in de ruime overzichtelijke showroom aan de Hoofdstraat 48 in Odoorn. In het ruime assortiment is er altijd een vloer die voldoet aan uw wensen en die past bij uw interieur. Door het volgen van de technische ontwikkelingen en nieuwste interieurtrends kunnen wij u prima adviseren in uw keuze naar de juiste vloer op het gebied van systemen, houtsoorten en afwerking.

 

Van standaard vloer tot individuele oplossing

De vloer vormt het hoofdbestanddeel van het interieur en is letterlijk de basis van elke ruimte. Daarom wordt er in het kiezen van een nieuwe vloer veel tijd, geld en moeite gestoken. Parketmeester Odoorn - Parko VOF wil u daar graag bij behulpzaam zijn.

Uiteraard bieden wij een uitgebreid assortiment, met uitsluitend producten van gerenommeerde merken. Wilt u echter meer dan alleen een vloer uitkiezen? Dan bent u bij Parketmeester Odoorn - Parko VOF aan het juiste adres. Samen verwezenlijken wij uw dromen. Wat dacht u van een vloer met uw eigen patroon? Bijvoorbeeld een dubbele visgraat met band en bies van brede planken? Misschien oud-Hollands geschaafd en in een aparte kleur 'oud' gebeitst of wit geolied? Het is allemaal mogelijk. Onze interieurarchitect kan zelfs samen met u een totaal woonconcept samenstellen.

Mogelijkheden in planken

Brede massieve vloerdelen met een authentieke uitstraling tekenen de moderne hang naar eenvoud en kwaliteit. Parketmeester Odoorn - Parko VOF is specialist in probleemloze planken vloeren, en weet u precies te vertellen waar u op moet letten bij het kiezen van een vloer die voor u op maat is. Die keuze is minder eenvoudig dan het misschien lijkt. De eigenschappen van een planken vloer wordt immers bepaald door vele factoren: de houtsoort, de sortering, de wijze van drogen, het vochtpercentage van het hout, de ondervloer, de manier van leggen en de uiteindelijke afwerking.

Maar het belangrijkste argument blijft natuurlijk het esthetische: wat vindt u het mooist? En wat dat betreft is het zeker dat u in de uitgebreide sortering van Parketmeester Odoorn - Parko VOF een planken vloer vindt die u bevalt. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd!