Parko

Onderhoud

Onderhoud

 

Parko Parketmeester staat voor vakkundige renovatie van parket en planken door opnieuw te schuren en af te werken.
Als de vloer aan een opknapbeurt toe is of beschadigde delen zijn aan een restauratie of reparatie toe, schakel dan Parko Parketmeester in.
Hij kan delen vervangen en de oude vloer een soort facelift geven door deze opnieuw te schuren en af te werken.
Na uitbreiding van een ruimte kan de vloer doorgaans aangeheeld worden en nadat de gehele vloer is geschuurd opnieuw afgewerkt worden.
Juist in deze gevallen komt de specialiteit van een ambachtelijke vakman tot zijn recht en u heeft alle mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende behandelmethodes; schuren en lakken, schuren en oliën, schuren en olie/was of schuren en hardwax.
Belangrijk is dat eerst de oude vloer beoordeeld wordt om een juist advies te kunnen geven.
Neemt u maar contact op met Parko Parketmeester, hij komt vrijblijvend de parketvloer bekijken, bespreekt de mogelijkheden en geeft u een duidelijke prijsopgave.

Een nieuwe vloer? Na het schuren van uw vloer kan deze worden voorzien van een andere kleur zodat u ook werkelijk een "nieuwe" vloer heeft.

Parko Parketmeester zorgt ervoor dat er bij het schuren zo min mogelijk stof vrij komt. Al het schuurstof wordt door een speicaal afzuig systeem afgevoerd. Een Hepa-flo filter zorgt voor een fijnstof vrije ruimte. Dit voorkomt veel schoonmaak werk achteraf.